Ultimele ştiri

Imprimare
PDF

Comunicat de presa 26.05.2016

“Parteneriat public - privat pentru ocuparea fortei de munca”

In cadrul sedintei ordinare din data de 26.05.2016 a Comisiei de Dialog Social ce a avut loc in sala de videoconferinte a Prefecturii Tulcea, doamna Director executiv Iuliana Lefter a prezentat o informare cu privire la proiectele implementate de agentie in perioada de sustenabilitate.

Au fost prezentati partenerii conform acordului de parteneriat, dar si  rezultatele principale obtinute.

Cu aceasta ocazie angajatorii au fost informaţi cu privire la prezentarea retelei de parteneri publici si privati creata prin proiectul „Parteneriat public-privat pentru ocuparea fortei de munca”, fiind descrisa modalitatea de funcntionare a acesteia, modul de aderare, beneficii ale includerii in retea. Parteneriatul public privat intre furnizorii de servicii de ocupare si formare profesionala a fost propus ca modalitate de imbunatatire si diversificare a serviciilor furnizate de SPO.

Imprimare
PDF

Material de informare 2016

INFORMARE DESPRE PROIECTUL „ PARTENERIAT PUBLIC - PRIVAT PENTRU  OCUPAREA FORTEI DE MUNCA” IMPLEMENTAT DE AJOFM TULCEA,  AFLAT IN PERIOADA DE SUSTENABILITATE

 

PARTENERIAT PUBLIC - PRIVAT PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA - POSDRU/111/4.1./S/91810

Parteneri conform acordului de parteneriat:

•    A.J.O.F.M. BACAU;

•    A.J.O.F.M. CONSTANTA;

•    A.J.O.F.M. DAMBOVITA;

•    A.J.O.F.M. IALOMITA;

•    A.J.O.F.M. IASI;

•    A.J.O.F.M. PRAHOVA;

•    A.J.O.F.M. VRANCEA;

•    A.J.O.F.M. BRAILA;

•    A.J.O.F.M. CALARASI.

Imprimare
PDF

Comunicat de presa 26.09.2014

“Parteneriat public - privat pentru ocuparea fortei de munca”

Astazi, 26 Septembrie 2014, incepand cu ora 10.00, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Tulcea, doamna Iuliana Lefter – Director Executiv AJOFM Tulcea, in prezenta domnului Prefect Marin Badita, a deschis „BURSA LOCURILOR DE MUNCA” - EDITIE DEDICATA TINERILOR ABSOLVENTI.

In afara informatiilor legate de desfasurarea bursei, a fost prezentata reteaua de parteneri publici si privati creata prin proiectul „Parteneriat public-privat pentru ocuparea fortei de munca”, fiind descrisa modalitatea de funcntionare a acesteia, modul de aderare, beneficii ale includerii in retea. Parteneriatul public privat intre furnizorii de servicii de ocupare si formare profesionala a fost propus ca modalitate de imbunatatire si diversificare a serviciilor furnizate de SPO.

 

Imprimare
PDF

Targul Locurilor de munca Tulcea

AGENŢIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ TULCEA

Va invita sa participati la

TARGUL LOCURILOR DE MUNCA

Evenimentul se va desfasura in data de 10.05.2013, cu incepere de la ora 10.00, la Palatul Copiilor Tulcea (str. Mihail Kogalniceanu).
Actiunea este  programata in cadrul proiectului : „Centrul de mediere a muncii – Credem intr-o noua şansa”, COD MIS-ETC 1069 proiect finantat  de catre Comisia Europeana, prin Programul Operaţional Comun România- Ucraina - Republica Moldova 2007-2013.
Va rugam sa confirmati participarea la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana in data de 09.05.2013, ora 16.00, telefon: 0240.516858, sau 0757807564.
( detalii suplimentare )

 

Imprimare
PDF

Reţea de furnizori de servicii de ocupare şi formare profesională

http://www.ajofmtulcea.ro/images/stories/centru_retea_1.jpgO reţea este o aplicaţie care ajută, extinde sau capătă consistentă cu ajutorul interacţiunii umane, interacţiune intre grupuri care împărtăşesc aceleaşi interese, care vin din acelaşi mediu cultural, geografic sau care in funcţie de un anumit criteriu se pot alătura si constitui intr-o comunitate de interese.

AVANTAJE ÎN FOLOSIREA UNOR REŢELE:

Este gratuit. Nu te costă absolut nimic şi ai la dispoziţie un potenţial de milioane de clienţi sau cititori. Nu depinde decât de tine să ajungi la ei.

Poti urmari conversatii reale. Poti afla despre ce discuta cu adevarat oamenii pe domeniul care te intereseaza. Iar la modul ideal, trebuie sa asculti inainte de toate.


Este extrem de simplu de personalizat un cont de tipul asta.
Nu e nevoie de un programator sau un designer. Tot ce ai nevoie sunt informatii poze, filme şi tot ce consideri tu că te reprezintă.In acelasi timp, responsabilitatea pentru a-l face interesant este si mai mare si cade fix in mainile tale.(Citeste mai mult)

Ultimele subiecte în forum

No posts to display.

Site construit cu HTML5 si CSS3 | Copyright © 2012 AJOFM Tulcea

"Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"