Imprimare
PDF

Comunicat de presa 26.09.2014

“Parteneriat public - privat pentru ocuparea fortei de munca”

Astazi, 26 Septembrie 2014, incepand cu ora 10.00, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Tulcea, doamna Iuliana Lefter – Director Executiv AJOFM Tulcea, in prezenta domnului Prefect Marin Badita, a deschis „BURSA LOCURILOR DE MUNCA” - EDITIE DEDICATA TINERILOR ABSOLVENTI.

In afara informatiilor legate de desfasurarea bursei, a fost prezentata reteaua de parteneri publici si privati creata prin proiectul „Parteneriat public-privat pentru ocuparea fortei de munca”, fiind descrisa modalitatea de funcntionare a acesteia, modul de aderare, beneficii ale includerii in retea. Parteneriatul public privat intre furnizorii de servicii de ocupare si formare profesionala a fost propus ca modalitate de imbunatatire si diversificare a serviciilor furnizate de SPO.

 

Prin activităţile proiectului a fost realizat, printre altele, un portal al furnizorilor de servicii de ocupare si formare profesionala privaţi si publici accesibil la adresa www.ajofmtulcea.ro.

 

Furnizorii specializaţi de servicii de ocupare / formare / consiliere interesati sunt invitati sa se inscrie pe acest portal.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea, a implementat proiectul “PARTENERIAT PUBLIC - PRIVAT PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA. Proiectul a fost cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane  2007 –2013, in cadrul Axei prioritare 4 “Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de interventie 4.1. Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare a POSDRU/111/4.1./S/ 91810.

Obiectivul general al proiectului l-a constituit Imbunatatirea si diversificarea tipurilor de servicii furnizate clientilor SPO prin crearea unei retele de parteneri specializati in oferirea de servicii pe piata muncii, din sectorul public si privat.

 

Comunicat de presa 26.09.2014

Ultimele subiecte în forum

No posts to display.

Site construit cu HTML5 si CSS3 | Copyright © 2012 AJOFM Tulcea

"Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"